Actions3

3d Minigolf
minigolf-video

Onze 3D minigolf die op ongelovelijke manier gemaakt is met fantastiche wandschilderingen met spéciale ,, Glow in the dark ,, verf, fluor geeft een indruk van een labyrinth met levende dieren door onze 3D brillen en maakt het des te moeilijker om de fluorballen inde holes te doen treffen, dit alles in een muzikale ambiance van een goede junglemuziek  Blacklight en verrassingseffekten.

Rodeo
rodeo-video

De spots zijn op U gericht, de countrymuziek zorgt voor de fantastiche ambiance wanneer u op de stier zit.

Reeds vanaf 5 tot 85 jaar word het programma aangepast aan uw conditie en vaardigheid ,,Wie is de beste Cowboy,,

Of wie is de beste Cowgirl…    Wie heeft de lef !!!!!

Action Zorby Ball

90m met de Action Ball

actionzorbyball-video
Karaoke

15 min. – 20 € (groepskorting)
30 min. = 40 €
45 min. = 60 €
60 min. = 80 €


In het duel strijden de zangers tegen elkaar en de computer bepaalt de winnaar op basis van een puntensysteem.
Er bestaat ook de mogelijkheid om 2 teams te vormen, waarin de individuele duels in de teampunten worden berekend en zo kan het winnende karaoke team worden bepaald.
Met de Action Karaoke kun je het podium van de sterren betreden en je medekaraoke-spelers laten zien, wie de beste zanger is.
Dit karaokeaanbod is uniek in Oost-België. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, familie-uitjes of uitstapjes met vrienden.
In de kleine aparte ruimte hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u een uitzonderlijke avond kunt doorbrengen met vrienden, collega’s of familie, waar lachen en goed humeur gegarandeerd zijn.

Ook in de wijdere omgeving met steden als Luxemburg, Diekirch, Huldange, Prüm, Bitburg, Aken, Düren, Malmedy, Vielsalm, Spa, Houffalize, etc. vindt u geen permanente karaokebar.

Helicopter Flight

Ideaal voor: Cadeaubonnen – Bruiloften – Vluchten – Vlucht naar het vliegveld – luchtfotografie – enz…